Vintervask

Så blev fribordet vasket og er nu klar til videre bearbejdning frem imod et slutresultat som nymalet – om nogle måneder…

image

Som det ses på billedet så er fribordet faktisk temmelig nupret over det hele og det bliver rigtig dejligt at komme i bund med det. Få det slebet, primet og malet efter alle kunstens regler.

2014-01-07 12.48.30

Peter Bruun er sat på sagen med at finde originalfarven frem, men alt tyder på at der er tale om den olivengrønne farve som også blev brugt på spækhuggerne.

Under vandlinjen er der også blevet vasket og det store spørgsmål er om der er osmose i bunden???

Blærerne som var ret tydelige da vi tog båden op – specielt på rorfinnen – er forsvundet, men det var som at de trådte frem igen da bunden ved dagens vask blev våd.

Blærerne lugter ikke umiddelbart af eddike når man punkterer dem, men de er vædskefyldte. kan man mon forestille sig at der ligger vædskeblærer lige under bundmalingen og ikke under gelcoaten som er typisk for osmose??

Jeg tror jeg tilkalder min gode bådebyger Niels Løvstad for at få ekspertøjne på sagen. Så kan vi også få diskuteret hvor radikalt jeg bør gå til værks med fribord og bund…

Fornemmelsen af at have vasket bund og fribord er dog god og det bliver nu spændende hvad der dukker op når vi begynder at skrabe, slibe og kradse i overfladen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s