Tørrestue på wc’et

Til stor irritation for husets andre beboere ligger roret nu på 4. dagen på vores eneste gulv med gulvvarme, nemlig gulvet på toilettet.

Det betyder at døren ikke kan lukke og når vi skal skifte vore yngste datter må vi stå i bredstående og godt foroverbøjet.

Image

Heldigvis har huset et par toiletter endnu, men vi er jo vanedyr og bruger helst det toilet som vi plejer – eller hvad?:-)

Skipper argumenterer for vigtigheden af at roret et helt udtørret inden den videre behandling og har forberedt familien på en tørretid på ca 3 uger. Men lad os nu se, noget af tiden kan roret måske få lov til at ligge inde i stuen…

Jeg vil tro at vi de næste par år, med jævne mellemrum, vil opleve at større eller mindre dele af vores hus vil blive allokeret diverse lakerings, udtørrings samt kaleche og sejlsynings projekter. Det kan være irriterende – eller det kan være hyggeligt, og et tegn på at projektet rykker sig.

I aften, på TV2, ser vi “mod fremmede kyster” afsnit 2 og vi er spændt på hvilke diskussioner i forhold til vores egen tur der vil dukke op.

I ugen der er gået siden sidste afsnit har vi diskuteret gasteproblematikken og det har været en god uge med mange vigtige synspunkter og vi er vel egentlig kommet nærmere hinanden i et fælles synspunkt om at det er en god ide at have forberedt en eventuel gasteliste.

Men hvem kan man holde ud i 3 uger over Atlanten – og hvem kan holde os ud???

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s