Sjov brochure fra ejeren af Blue

Hvis man er interesseret i Bruuns både vil man måske også være interesseret i denne brochure som jeg har fået tilsendt af en venlig hollænder der hedder Fred Schaeffer.

Fred er den nuværende ejer af kaskelotten Blue, som man kan se lidt billeder af i billedgalleriet under mappen “Andre kaskelotter”.

Blue er den sidste kaskelot som er bygget og med Gorm den Gamle og Blue er start og slut for kaskelotproduktionen altså markeret.

Fred deler velvilligt ud af sin erfaring med kaskelotten og har fremsendt lidt billedmateriale af sin fine båd, som man altså kan se i billedarkivet, samt en sjov gammel brochure med Kaskelot, Spækhugger og Flipper. Brochuren kan ses ved at følge nedenstående link eller ved at klikke ind under menupunktet “Båden” hvor den ligger side om side med en anden kaskelotbrochure.

Click to access brochure-spc3a6k-kask-flip.pdf

Jeg er dybt taknemmelig over de mange tilbagemeldinger der kommer, dels fra nuværende ejere af kaskelotter, men også fra tidligere ejere, folk der har sejlet med kaskelotter, samt grindeejere og andre der har en mening eller en historie:-)

Jeg vil prøve at dele billeder og sjove anekdoter her på bloggen, men det kniber lidt med tiden nu hvor vores restaurant er åben og vi stadigvæk har en båd der kræver en del arbejde.

Noget af det næste der skal opdateres, er GDG’s historie, hvor der er kommet flere informationer frem, som berettiger en omskrivning.

 

 

One thought on “Sjov brochure fra ejeren af Blue

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s