BOB – Børn om bord

For ganske kort tid siden lancerede dansk sejlunion betagnelse BOB – Børn om bord, som ser dagens lys her inden den nye sæson, sammen med et tilhørende signalflag.

Flaget er tiltænkt familier som os, altså sejlere som har børn ombord og som altså også medbringer potentielle legekammerater til andre båden med BOB:-)

Er man opvokset i båd, så sidder følelsen af at komme til en fremmed havn og som det første at spejde efter ardre både med børn ombord, dybt i een. For de fleste af os var selve sejladsen på de utallige sommerferier nok ikke det der trak mest. Men derimod livet i havnene med nye kammerater fra andre dele af landet, eller sågar fra andre lande. Hvis man var heldig så skulle man samme vej noget af ferien og havde dermed ‘gamle’ legekammerater på de næste destinationer.

For os at se er ideen med BOB flaget genial og vi har da også rettet henvendelse til Dansk sejlunion og gjort opmærksom på at vi sejler ud på de blå oceaner næste sommer og at de dermed har ca 12 måneder til at få gjort flaget internationalt:-)

Flaget som koster 75,- i sejlershoppen er allerede bestilt, betalt og blev idag modtaget med posten. Minimatroserne var efter skole og børnehave nede på Gorm den Gamle for at hejse flaget, for hvem ved – måske ligger der en anden børnefamilie i havnen næste gang vi skal overnatte dernede…

DSC_0030

Lige pt. flager vi med BOB i SB salling, altså der hvor vi også, efter flagreglerne, skal have diverse gæsteflag. Men spørgsmålet er om man reelt bør flyttet BOB flaget hen under klubstanderne, eller om det godt må være i SB salling så længe vi selvfølgelig bare hejser gæsteflagene oven over BOB flaget…?

Vi er meget spændt på at se om flaget virker efter hensigten. Der er i hvert fald ingen tvivl om at minimatroserne vil være på udkik efter andre BOB-standere sommeren igennem.

Sejlerhilsen

GDG

One thought on “BOB – Børn om bord

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s