Novice til at skrive blog😬

Igen fik et indlæg en brat slutning da jeg tog fejl af nogle knapper på min telefon. Det der skulle have været gemt som kladde blev udgivet.. Og det kan man vist ikke ændre på!! 

Jeg vil nu ikke skrive mere nu, så fortsættelse af hvordan det er at flytte i båd, med et ben i land og hvordan vi prioriterer vores projekter må komme. 

Godaften til jer alle

Sejlerhilsner fra GDG

2 thoughts on “Novice til at skrive blog😬

 1. Hej Jonas,
  jeg læste lige dit andet indlæg – og hvis du ikke havde skrevet det her ville jeg ikke have lagt mærke til at noget var galt 😉
  Jeg faldt over jeres blog for noget tid siden, søgte vist på bob-flaget, og har tjekket jeres side ind imellem siden da. Vi har selv en Great Dane 28 og to børn, så det er meget hyggeligt at følge jeres arbejde og planer.
  Jeg tænkte på om i har overvejet at få jeres børn til at skrive en blog? Jeg har en datter på 7 som er ved at lære at læse, men vi bor ved Bremerhaven i Tyskland, så det danske står vi jo selv for. Søren og Mette er naturligvis en klassiker, men hun ville nok synes at det var noget mere spændende at læse om jeres tur.
  Held og lykke med at få de sidste småting på plads,
  med venlig hilsen Vibe

 2. Hej Vibe,
  Det var oprindeligt meningen at minimatroserne skulle have deres eget sted på bloggen hvor de kunne skrive, men der er mange grunde til at det er gået i en lidt anden retning.
  Dels så kan man vist ikke blogge to steder på samme blog? Eller det har jeg i hvert fald ikke kunnet finde ud af.
  Så vores blog består af selve bloggen og nogle stationære sider og minimatrosernes stationære side bruger vi ikke og det kunne være så fint hvis den var en selvstændig blog.

  Det må vi se om vi kan løse for det har hele tiden været meningen at Alva og Carl Holder skulle vare aktive skribenter på bloggen.
  Din kommentar kan måske være med til at få sat gang i den proces igen for det er jo altid dejligt når andre tager aktiv del i det man laver:-))

  Bloggen har heller ikke været så meget i børnehøjde den seneste tid og det er måske en fejl, men i bestræbelserne på at få båden færdig så har projekterne her taget meget fokus.

  Har I selv langtursplaner?

  Hvis I ikke allerede følger bloggen så kan I jo melde jer til så I får en mail hver gang vi skriver noget nyt. Så er man fri for at kigge ‘forgæves’:-)

  Vi skal tage en snak med minimatroserne om blogskrivning. De er meget engagerede og kunne sikkert syntes det er sjovt at skrive til andre børn om hvordan de oplever det at bo på en båd, at leve i epoxy og glasfiberstøv, ikke at have noget værelse, snart at skulle undvære skole og venner i lang tid og mange andre ting.

  I hører fra os:-)

  Mange sejlerhilsner
  Jonas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s