Verden bør anskues fra flere vinkler

For lige præcis 1 år siden sad vi i Gormen midt på Atlanten, omgivet af en ufattelig mængde vand samt tre andre både som delte vores oplevelse og som alligevel skrev en anden historie.

Til daglig prøver vi, så vidt muligt, at lære vores børn at verden kan anskues fra forskellige vinkler og at historier og oplevelser gerne har flere sider.

Når man så rejser ud i verden, så oplever hele den lille familie en masse spændende ting på samme tid, siddende i den samme båd kiggende på de samme ting, i det samme vejr og omgivet af de samme mennesker.

Det vi oplever bliver pludselig en fælles historie som derfor bliver meget stærk og vel nok er medvirkende til, at det bliver den her meget unikke og storslåede familieoplevelse.

Men vores rejse og mange af vores oplevelser har, som alt andet, også andre synsvinkler, som kommer frem når vi møder andre sejlere i andre både. Og ikke mindst når vi får mulighed for at se vores fælles oplevelser igennem deres billeder.

Anyway, den tyske båd som vi faktisk sejlede med i næsten 4 måneder fra Tenerife til Antigua har sendt os 200 billeder hvor de næste alle sammen udmærker sig ved at være billeder vi ikke selv ville ha’ kunnet tage.

En lille håndfuld af dem kommer her.

IMG_4774

Gormen på Atlanten næsten hele turen med to reb i storen

IMG_4775

Tyske S/Y Anyway med Michael og Sabina var en del af vore lille ‘Atlantic fleet’ og billederne af Gormen på Atlanten er taget af dem

IMG_4776

Gormen har netop hævet sit anker og er på vej væk fra Tobago Cays i Grenadinerne. Det er vist ikke til at se, men som mange andre gange så er det Alva der styrer Gormen når ankeret skal op💪

IMG_4777

På vej op langs øerne i Caribien på vestsiden. Den lyserøde stribe i storsejlet er reparationen fra da vi rev en flænge i sejlet på Atlanten. Reperationen blev tilset og forstærket hos en lille sejlmager på Bequia. Man ser tydeligt behovet for nye sejl til Gormen.

IMG_4778

Et sjældent billede af hele vore lille sejlerfamilie. Taget på en fantastisk udflugt på Dominica med gode sejlervenner😊

Vi håber at vi møder nye og måske endda nogle af ‘de gamle’ både, med og uden børn, som indirekte vil være med til at skrive videre på vores historie som fortsætter 3. Januar 2018…

3 thoughts on “Verden bør anskues fra flere vinkler

 1. Hej på er alla!! Tack för ett fint inlägg med härliga bilder! Man blir onekligen sugen på att segla iväg, men även för mig närmar sig avresan! Ha en underbar segling när ni sticker i januari. Ska bli kul att åter få följa er på er blogg!

  En God Jul och Ett Gott 2018 önskar jag Er!

  Hälsningar

  Niclas Ramberg
  S/Y Skuden

 2. Hi Gormen,

  all the best to all of you for your 2nd season in the Carribean! We’re sure you’ll have a great time again. We wished we could join you 🙂

  All the best
  Sabina & Michael, Anyway

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s