Rejsebrev fra Siffrine

Kære børnehave…

Jeg savner jer rigtig meget. Det varer ikke længe så er jeg hjemme. Har I fået nye ting i børnehaven?

Vi har næsten fanget en kæmpe fisk der hedder en Tarpun, men den slap fri af krogen. Jeg svømmer helt uden badevinger på det lave vand og jeg kan nu også få hovedet under vand og snorkle. jeg har fået mit eget snorkelsæt. Under vandet ser jeg flotte fisk – også min yndlingsfisk som er blå og sort:-) Jeg har også set en stor Barracuda, den ser farlig ud med skarpe tænder!!

GOPR1318_Moment

Her er jeg på vej ud for at snorkle i grotter. Gummibåden hedder Hubert.

DCIM100GOPROGOPR1327.

Her var en dejlig ankerbugt hvor jeg rigtig lærte at snorkle

På stranden i går legede jeg med en pige fra New Zealand, hun hedder Jaiden og taler engelsk. hendes mor taler lidt dansk fordi hun har boet i en by der hedder Åbenrå. I går fik vi børn en halskæde med pirater og flotte perler fra katemaranen foran os. Så klædte vi os ud som pirater og skød efter de turistbåde som sejlede forbi. Den ene turistbåd havde restaurant og steelband ombord.

DSC_0802 (1)

Jeg er en rigtig pirat. Papegøje havde jeg ikke men en sød skildpadde…

Fars moster og mand har besøgt os på båden. Det var meget hyggeligt og vi bagte banankage. De sejler med et stort krydstogtskib. Måske møder vi dem igen på St Croix?

DSC_0899

Dorthe og Oles pølsevogn

3 øer, st Thomas, st john og st Croix har engang for 100 år siden været danske. danskerne sejlede mursten herud, dyrkede sukker og havde slaver til at arbejde hårdt for sig. Det var ikke sjovt for slaverne for de blev tvunget til det!

Min mor har tabt både solbriller og hat i vandet og måtte svømme efter dem.

Kærlig hilsen Siffrine

2 thoughts on “Rejsebrev fra Siffrine

 1. Kæreste Siffrine. Skønt at læse dit dejlige rejsebrev, og du er rigtig god til at fortælle om mærkelige fisk og pirater. Vi kan hilse dig fra din kæmpebamse, en gang imellem giver jeg den en kæmpe krammer, ligesom jeg har set ,at du gjorde.
  Hvordan går det med skolearbejdet, det synes jeg ikke vi hører så meget om – kan du læse små ord nu. Og hvordan med det engelske?
  Silfa har været en del syg på det sidste, det startede til fastelavnsfesten i børnehaven så hun fik ikke brug for sit nyindkøbte udklædningstøj, og i dag havde hun igen 39 i feber, hun havde nok haft godt af lidt af jeres dejlige sol.
  Hils Alva og CH , de kunne jo også godt skrive en mail en gang imellem.
  Stort knus til jer alle, pas godt på hinanden . Farmor

 2. Kære Siffrine
  Tak for et dejligt brev om dine oplevelser. Vi er sikre på, at børnehaven bliver glade for dit feriebrev, tror de savner dig og glæder sig til at høre om alle de fine fisk, du har set.
  Vi ønsker dig fortsat god ferie og pas godt på din storebror og storesøster.
  Knus og kram
  fra mormor og morfar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s