Rejsebrev fra Alva

Kære hold M

Endnu et rejsebrev fra mig – denne gang her på bloggen, men mon ikke det når frem til jer?:-)

Vi er kommet til Culebra efter at have været på St. Thomas. Jeg har holdt fødselsdag og fået mange fine gaver, blandt andet en schweizerkniv. Vi har haft bid af en stor Tarpun. Den flænsede to af krogene på vores yndlingsblink. Her hvor vi ligger nu kredser en kæmpe Tarpun rundt om båden…

Vi har prøvet at skræmme de turistbåde der kommer, ved at klæde os ud som pirater og skyde efter dem, men de jubler bare højt og klapper!!!

Vi har været på flotte hvide sandstrande med palmer langs siderne og turkist vand, havskildpadder og dejlige ankerbugter. jeg er igen blevet brun og har fået mange myggestik.

Øerne vi sejler mellem nu har engang været danske. det kan man se på nogle af de gamle bygninger. Blandt andet det gamle fort på st Thomas der hedder Christians Fort. gaderne har også danske navne fx dronningegade, toldbodgade og kronprins gade.

Vi var inde på Fort Christian og lærte en masse om kolonitiden

Fort Christian er bygget af sten hjemme fra Danmark som blev sejlet herud på slaveskibene.

Mange danske navne kan man stadigvæk se

Også mange andre bygninger er bygget af sten hjemme fra danmark. det er ret vildt!

Danske vejnavne…

Den gang holdt danskerne slaver i fangehuller og mishandlede dem, samt fik dem til at arbejde for sig.

Min fars moster og onkel har været på besøg. de havde blandt andet aviser med hvor jeg kan se at I har lavet teaterstykke:-)

Om en uges tid så sejler vi sydpå til Bonaire og Curacao og det glæder jeg mig til. Så skal vi være på havet igen i ca 3 døgn. Måske fanger vi nogle store fisk på vejen.

Vi laver også skole… Her på dækket af Gorm den Gamle imens vi ligger for anker på Anegada:-)

Jeg savner jer – Alva

2 thoughts on “Rejsebrev fra Alva

 1. Kære Alva
  Dejligt at læse din rejsebeskrivelse til vennerne, det kan være de får lyst til at lære mere om de caribiske øer. Det ligner et paradis på de flotte billeder – vi nyder dem også 😊
  Knus mormor og morfar

 2. Kære SIF, CH og Alva. Selvom rejsebrevene er tiltænkt jeres kammerater, så læser vi andre med stor fornøjelse jeres beretninger. CH du har måske fået lyst til at læse Onkel Toms hytte, som jeg gav dig i julegave, den handler jo netop om de slaver, som bl.a. Var de steder I nu har set i virkeligheden. Nå, hvis jeg kender dig ret, så ligger den nok hjemm på gården.
  Alva jeg er lidt bekymret for de myggestik og det ved din far alt om, husker du at smøre dig.
  I aften skal vi have besøg af Mette og Hans, det er hyggeligt, men vi savner vildt meget at I ringer og spørger om vi giver aftensmad.
  I svaneke har der i vinterferien været en jazzcamp for piger mellem 10 og 15 år, det havde nok lige været noget for Alva, men de gentager det til næste år.
  Knus og kram fra farfar og farmor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s