Alvas sidste rejsebrev – i denne omgang:-)

Kære hold M

Nu det sidste rejsebrev fra mig. Vi er på Bonaire ind til på torsdag. Hvor vi sætter kursen mod Curacao. Mens vi venter har jeg snorklet i noget der kan betragtes som et akvarium. Vandet er fuldstændigt  klart.

 

Vi ligger ved Klein Bonaire og snorkler fra Gormen

 

Vi ligger for mooring, som er bøjer fastgjort til store betonblokke på havbunden. De er gode når havbunden meget hurtig bliver dyb eller når der er mange koraller som man ellers ville ødelægge med sin ankerkæde-

Vi har læst at Bonaire er et af de bedste snorkelsteder i verden. Når man snorkler kommer fiskene helt op om maven på en, det er ret så sjovt. På Bonaire laver de salt. Det foregår på den måde at de fylder store områder med saltvand, og når vandet er fordampet ligger kun saltet tilbage. Så læsser de store lastskibe og bringer det ud i verden. Måske er det salt vi har derhjemme fra Bonaire?

Havet til venstre og saltponds og saltbunker til højre

Her på Bonaire er der en nationalpark. I den var der kaktusser lige så store som træer. Vi har lejet en pick-up bil hvor CH, Sif og jeg sad på ladet.

Vi sidder i ladet det meste af turen men må kravle ind i bilen i aircon når det bliver for varmt!

 

Jeg har for første gang i mit liv set en pink flamingo, der er rigtig mange af dem her.

På hele øen er der flamingoer og Bonaire er et af de steder i Caribien hvor der er flest af dem

Også rigtig mange souveniers handler om flamingoer. De står i flokke rundt omkring i de forskelige søer. Oppe fra ligner det en lyserød sky. Papegøjer flyver også rundt i små flokke. De eneste jeg har set her på Bonaire er grønne og gule. Leguaner har vi også set noget til. For første gang er jeg blevet bange for en leguan. I nationalparken blev vi forsinkede af en leguan mindst 3 minutter.

Den her leguan var lidt vild og jagtede far Sif og Carl Holger

Vi har mødt en canadisk katamaran der hedder Blue de har en dreng på tolv år der hedder Casper. Han har lært os at lave dinghy launch. Det er hvor man spænder spilerfaldet fast til dinghyen, mens man holder fast i rebet sejler dinghyen frem, rebet bliver spændt og man trækkes op i luften.

Her er jeg ved at blive hevet op i luften i et dinghylaunch.-)

Jeg har også prøvet at stå på longboard efter dinghyen ligesom vandski – det er sjovt! På fredag tager vi båden til Curacao. Vi har lejet et hotelværelse og på hotellet er der swimmingpool. Snart kommer jeg hjem og jeg glæder mig til at se jer allesammen igen:)

Kh Alva

3 thoughts on “Alvas sidste rejsebrev – i denne omgang:-)

  1. God dag kære havsejlere. En lille vinter hilsen med tak for de gode billeder og rare hilsner altid skønt at høre fra jer. Er der tid til baljer er i velkommen, men giv mig lige et praj. Motorbådshilsen fra Skipper og Uffe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s