Rejsebrev fra Siffrine:)

Hej Gudhjem Børnehave

Jeg savner jer rigtig meget og jeg kommer hjem lige om lidt. Nu er vi på Bonaire. Her er flotte pinke flamingoer. Nogle gange bøjer de halsen så den ligner et S. Vi har læst at den pinke farve kommer fra den mad flamingoerne spiser.

IMG_5959

Vi lejede en pickup og vi børn måtte sidde på ladet. Vi kørte ind i nationalparken. Overalt var der kaktusser så store som træer. På en sti hvor vi ikke kunne køre, men måtte gå, der så vi leguaner og firben. Een af leguanerne begyndte at gå henimod far, CH og jeg midt på stien. Vi turde ikke gå forbi den. Far tog en kæmpe kæp og truede leguanen, men den var ligeglad. Vi troede den havde unger. Mor kastede et pæreskrog i siden af stien. Først kom et firben og spiste af skroget og endelig flyttede leguanen sig for at spise af skroget, så kunne vi liste forbi. Tilbage ved bilen så CH en anden leguan ligge under bilen, måske leguanerne ville omringe os. Kysten i nationalparken var meget flot med stejle klipper og store klippeblokke skyllet op på land af kæmpebølger.

Vandet her på Bonaire er det klareste vi har oplevet. Og når vi snorkler er det som at svømme i et kæmpe akvarium med fisk, koraller, rokker og skildpadder. Rokkerne var ikke store, men blå. Skildpadden svømmede ved bunden. Jeg synes skildpadder er seje.

Vi har mødt en katamaran som hedder Blue, det betyder blå. Vi har også mødt en dansker som hedder Ruben, han sejler alene og er 21 år. Her er også en båd fra Holland med en dreng Samuel på 3 år. Jeg har leget med Samuel på hans båd.

Jeg har tegnet et farligt monster

Vi ses snart og jeg glæder mig:-)

Kh Siffrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s