Afsted igen – last leg!!

Lidt over middag i dag kastede Gorm den Gamle og skipper Duus de slidte fortøjninger på Horta og har sat kurs mod deres sidste havn i denne transportsejlads.

Udgangspunktet var at de skulle nå Cuxhaven i Tyskland, lige der hvor Kielerkanalen og Elben møder hinanden, men vi må nok erkende at tidsplanen kan blive lidt stram og der er stor sandsynlighed for at de bliver nødt til at aflever Gormen lidt længere vestpå.

Skipper Duus skal hjem og være skipper på vores Swan 55 – S/Y Thyra fra den 16. juli og jeg tænker at han lige skal have tid til at runde familien, spise en rugbrødsmad og vaske tøj inden han går ombord på Thyra… Det giver dem 12-13 dages sejlads og realistisk nok ikke mere end 13-1400 sømil men den vejrudsigt der ligger lige pt.

Fra vest mod øst er mulige afleveringshavne nu: L’Aber-Wrac’h (FR), Cherbourg (FR), Dover (GBR), Den Helder (NL). Vi håber de kommer så langt som muligt så vores plan om at hente Gormen hjem i juli holder, men også her kan vi blive nødt til at ændre planer for der er stor forskel på om vi skal sejle i 10 dage eller 4 dage midt i den travleste højsæson for vores restaurant.

Vi afventer og ser hvad der sker og under alle omstændigheder så er Gormen snart tilbage på vores hænder og uanset om det er i den ene eller anden Europæiske havn så er det en rar fornemmelse.

Standing by!

5 thoughts on “Afsted igen – last leg!!

  1. Brighton er et godt sted. Bus nr 7 kører hver 5te minut til banegården.
    Der er der tog til Gatwick ca. hvert kvarter. Og derfra transport til København og Billund hele tiden.

  2. Den kører fra McDonalds i Brighton marina.
    Der er billet automat i banegården.
    Toget stopper i lufthavnen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s